E-PLATFORMA
pentru Guvernarea Locală
Congresul Autorităților Locale din Moldova
Salt la conţinutul principal

Postare pe blog de către Alexandru Palii

Eveniment de lansare a E-PLATFORMEI pentru Guvernarea Locală

Eveniment de lansare a E-PLATFORMEI pentru Guvernarea Locală

Congresul Autorităților  Locale din Moldova (CALM), în parteneriat cu Proiectul de implicare civică în guvernarea locală MĂ IMPLIC, organizează un eveniment de lansare a E-Platformei pentru Guvernarea Locală care va avea loc pe data 24 mai 2022, începând cu ora 14.00.

Această platformă a fost realizată în cadrul Proiectului de implicare civică în guvernarea locală "Mă Implic" implementat de Skat Consulting Ltd, cu suportul financiar al Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).

Scopul principal al evenimentului este de a informa participanții despre posibilitățile oferite de E-Platformă: dezvoltarea și furnizarea de instruiri, servicii și resurse accesibile într-un singur spațiu informațional, 24/7, din orice locație din țară.

De asemenea, în cadrul evenimentului vor fi prezentate modul de înregistrare/logare pe E-platformă, de solicitare a suportului pe E-platformă, precum și va fi lansat Primul Curs Online care va fi oferit reprezentanților APL din luna iunie anul curent.

Menționăm că activitatea respectivă se desfășoară în contextul acordului de cooperare dintre CALM și Proiectul MĂ IMPLIC, la capitolul ce ține de oferirea suportului pentru instituirea unei platforme online de asistență și expertiză pentru APL și operatorii de servicii de gospodărie comunală.

CALM este unul dintre partenerii naționali ai Proiectului MĂ IMPLIC și va fi susținut în vederea consolidării capacităților instituționale, participării în cadrul dialogului de politici, precum și în procesul de diversificare și furnizare a serviciilor de suport și asistență membrilor săi.

  • Distribuie