E-PLATFORMA
pentru Guvernarea Locală
Congresul Autorităților Locale din Moldova
Salt la conţinutul principal

Postare pe blog de către Alexandru Palii

WEBINAR: „GESTIONAREA FINANCIARĂ A PROIECTELOR FINANȚATE DIN SURSE EXTERNE DE CĂTRE AUTORITĂȚILE PUBLICE LOCALE

WEBINAR: „GESTIONAREA FINANCIARĂ A PROIECTELOR FINANȚATE DIN SURSE EXTERNE DE CĂTRE AUTORITĂȚILE PUBLICE LOCALE

Mă Implic – Proiect de implicare civică în guvernarea locală, în parteneriat cu Congresul Autorităților Locale din Moldova (CALM), vă invită să participați la cel de-al doilea webinar din seria de webinare gratuite adresate aleșilor locali, contabililor și funcționarilor din administrațiile publice locale. Webinar-ul cu tema „GESTIONAREA FINANCIARĂ A PROIECTELOR FINANȚATE DIN SURSE EXTERNE DE CĂTRE AUTORITĂȚILE PUBLICE LOCALE” va avea loc joi, 03 noiembrie 2022 la ora 14.00 pe https://e-platforma.calm.md/

În cadrul evenimentului vor fi oferite într-un format accesibil informații și recomandări practice, privind pașii ce urmează de parcurs în administrarea bugetului autorităților publice locale, pentru a asigura pregătirea și implementarea proiectelor finanțate din surse externe. În cadrul evenimentul va fi explicată modalitatea de implementare a granturilor din surse externe de către APL-urile din Moldova ținând cont de prevederile legislației naționale și a bunelor practici.

Prezentările, moderarea și expertiza necesară în cadrul evenimentului vor fi livrate de către Constantin Gudima, expert în domeniul finanțelor publice locale.

Pentru participare la webinar este necesară înregistrarea prealabilă pe https://e-platforma.calm.md/. *Instrucțiunile privind înregistrarea și logarea pe platformă sunt disponibile pe https://e-platforma.calm.md/mod/resource/view.php?id=496. Evenimentul va fi disponibil în secțiunea ZOOM de pe prima pagină a platformei.


  • Distribuie