E-PLATFORMA
pentru Guvernarea Locală
Congresul Autorităților Locale din Moldova
Salt la conţinutul principal

Postare pe blog de către Alexandru Palii

CALM lansează cursul online „REMUNERAȚIA, GARANȚIILE SOCIALE ȘI REGIMUL DE INTEGRITATE LA NIVEL LOCAL” (4 martie 2024)

CALM lansează cursul online „REMUNERAȚIA, GARANȚIILE SOCIALE ȘI REGIMUL DE INTEGRITATE LA NIVEL LOCAL” (4 martie 2024)

Congresul Autorităților Locale din Moldova (CALM) lansează Cursul de instruire online „REMUNERAȚIA, GARANȚIILE SOCIALE ȘI REGIMUL DE INTEGRITATE LA NIVEL LOCAL” din data de 04 martie 2024.

Cine: Congresul Autorităților Locale din Moldova (CALM).

Grup țintă: Cursul este destinat aleselor și aleșilor locali de la primul mandat (primari/primare, consilieri/consiliere si funcționari locali) dar și aleșilor locali cu experiență pentru aprofundarea cunoștințelor acumulate!

Locul: Cursul va fi accesibil online pe E-Platforma pentru Guvernarea Locală (e-platforma.calm.md) după înregistrare și logare pe platformă. Persoanele înregistrate anterior Nu necesita înregistrare repetată!!!!

Accesul la curs: va avea loc în baza introducerii unei chei de acces care va fi oferita beneficiarilor la solicitare, prin expedierea unui email la adresa e-platforma@calm.md.

Beneficiari: pot fi membrii CALM, care au achitat cotizația de membru CALM.

Perioada: Cursul se va desfășura în perioada 04 martie – 30 martie 2024: timp de 4 săptămâni (fiind disponibil nelimitat pentru acces) dar necesită instruire de cel puțin 6 ore pe săptămână: 1 sesiune de 3 ore online (pe Zoom cu formatorul) și 3 ore de lucru individual.

Formatori ai cursului:

- Cătălina Scorțescu, expert juridic CALM,

- Viorel Rusu, expert juridic CALM.

Persoana de contact: Carolina Furdui, consultant E Platforma CALM. Suport la înregistrare pe E Platforma, acordarea cheii de acces. Telefon de contact 079588132.

Conținut: Cursul are drept scop integrarea cunoștințelor teoretico-practice în rezolvarea situațiilor problematice, studiilor de caz, perfecționării legislației din domeniu, precum și dezvoltarea unor așa competențe generale cum ar fi cunoașterea sistemului de remunerare, garanții sociale și integritate la nivel local, precum și regimul juridic aferent diferitor categorii de angajați la nivel local.

Suport:

Cursul este elaborat cu suportul Proiectului „Consolidarea democrației în Moldova prin alegeri incluzive și transparente”, implementat de PNUD Moldova cu suportul financiar al poporului american oferit prin intermediul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Ambasadei Marii Britanii la Chișinău oferit prin intermediul Fondului pentru Buna Guvernare.

  • Distribuie